Het is al weer bijna zover. De 2e boerenbruiloft “nieuwe stijl” gaat er dit jaar ook weer komen, met opnieuw een leuk paar!
Maar wat hebben we er van genoten afgelopen jaar. Het is altijd lastig om te voorspellen hoe de nieuwe opzet zal zijn. Slaat het aan? Wordt het een flop? Zijn de mensen enthousiast? Is er genoeg boerenmoes? Gaan de mensen na de boerenmoes weg en komen ze nog wel terug om Tuske te verbranden? Olaf (boerenbruidegom van afgelopen jaar) vroeg zich zelfs af wie er voor hem naar de plaggenhut zou komen! Allemaal vragen die we positief kunnen beantwoorden, want ja het sloeg aan, nee het werd geen flop, mensen werden enthousiast, er was genoeg boerenmoes, en ja, er bleven mensen hangen na de boerenmoes, en ‘last but not least’, ook voor Olaf kwamen veel mensen naar de Plaggenhut.

Het was mooi te zien, dat iedereen de opzet van de jaren ervoor heeft gerespecteerd en zich ook kon vinden in de nieuwe opzet en er samen van genoten hebben. Ook zijn we blij dat CSTT ons de kans heeft gegeven er dit samen van te maken.
Waar een nieuwe opzet in andere dorpen niet tot zijn recht komt (lees: mislukt), lukt ons wel in d’n Twist, juist, door samen er wat van te maken en daar zijn wij ongelofelijk trots op.

Wij hebben er in 2019 weer zin in. We hebben met Marc zelfs een nieuwe geluidsman voor deze middag. Bedankt Jasper voor je inzet de afgelopen jaren! Nu mag jij lekker relaxen in de zaal of op het podium je stukje doen.?

We gaan verder op de weg die we vorig jaar ingeslagen zijn. Dus wederom laagdrempelig voor iedereen. We zijn blij als jullie weer komen en er samen met het nieuwe boerenbruidspaar net zo’n feest van maken als afgelopen jaar!

De Ambtenaar en vd Oever 2.0